Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я говорив про те, що обов'язково в росії буде громадянська війна. Я впевнений, що вона буде, і хочу сказати, що це почнуть військові, які захочуть захопити владу. Це єдині, хто можуть узагалі щось зробити», - стверджує Георгій Біркадзе.

За його словами, опозиційні російські олігархи могли би сьогодні дати кожному росіянину, який готовий взяти до рук зброю, по 5 тисяч доларів, і вже завтра мільйони людей пішли би захоплювати владу. Експерт стверджує, що це дійсно були би мільйони, тому що у звичайних росіян немає грошей, і за гроші вони готові на все.

«Щоб ви зрозуміли, люди, ми не один народ, ми відрізняємося від росіян. Генетично у нас, українців, закладено, що ми вільна нація, а це нація рабів, от і все. 2 помножити на 2 – це буде 4, але ніяк не 5», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Принагідно він згадує Нємцова, російського опозиціонера, якого застрелили прямо біля кремля, але його справа сьогодні ніяк не живе, на жаль, тому що у росіян рабська свідомість. Говорять, що донька Навального могла би стати президенткою, що його сім’я буде щось робити, але ні, стверджує експерт, це вже остання зупинка і їм пора виходити.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гончаренко розповів, коли Рада проголосує за законопроєкт про мобілізацію у другому читанні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, наскільки занепокоєним буде Захід після чергових виборів путіна.