Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, Валерій Залужний насправді вже став політиком. Як він пояснює, політика в Україні, можна сказати, де-факто вмерла, демократичні процедури згортаються, не буде виборів ні у Верховну Раду, ні президентських. А в ситуації, коли політика вмирає, пояснює ідеолог, увага громадськості зміщується.

«Увага суспільства саме як до політичної складової перейшла на армію, найбільш популярну нашу частину. І зрозуміло, що на чолі армії був популярний генерал, який працював над своєю популярністю, зокрема, у соцмережах, тобто не лише військовою діяльністю, а й достатньо вмілою політтехнологічною. Він досягнув упізнаваності, популярності і згідно із соціологією саме він єдиний, хто не просто мав шанси перемогти Володимира Зеленського на виборах, а, найімовірніше, переміг би, якби вибори відбулись», - пояснює Олесь Доній.

Отож, констатує він, очевидно, що влада розглядала Залужного як конкурента, та й будь-яка влада, зрозуміло, хоче максимально довго триматися за своє місце. Отож, продовжує експерт, Залужного призначили на посаду посла, чим прибрали його з політичної площини, і він уже був політиком.

Доній – автор Концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тимошенко пояснила, що строкова підготовка – це була помилка України, ми із самого початку мали створювати саме професійну армію.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський розповів, як вирішити проблему з мобілізацією.