Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Найбільш принципове – це концепція самої мобілізації. Війна зараз професійна, всі це розуміють. Це не аматорська війна, вона потребує професійно підготовлених людей, воїнів, які вміють користуватися сучасною технікою, які вміють керувати дронами, які вміють вести дуже правильно, професійно всі бойові дії», - пояснює Юлія Тимошенко.

А відтак, констатує вона, українська армія мусить бути професійною і мотивованою. Як пояснює політикиня, професійна армія – це армія добре оплачена, добре навчена, добре організована І абсолютно чітко підпорядкована єдиній стратегії захисту України, це той напрямок, у якому потрібно розвиватися.

«Якщо ви пам'ятаєте, коли я уперше прийшла прем'єр-міністром у 2005 році, одна з концепцій, яку я хотіла негайно провести і потім організаційно забезпечити, це створення потужної професійної армії. Не строковиків набирати, дітей там на рік, і потім їх відпускати додому, а брати людей, які готові пов'язати своє життя, свою професію із захистом країни», - розповідає Юлія Тимошенко.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тарасенко розповіла, чи забезпечує влада умови для повернення українських біженців.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про небезпеки для Києва і можливий візит Папи Римського.