Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Київ. Як ви бачите ось цей місяць? Чи чекати нам до кінця місяця обстрілів?

Ну, так щоб розслаблятися – не можна. До 20-го числа є загроза сильного якогось ракети удару. Ще або пролетить, або будуть відбивати. І ще хакерські атаки йдуть, інтернет-атаки, блокування інформації банківських систем, зв'язку. Це все є.

Хімія, відчувати люди будуть хімію, все більше хімії, радіації. От від цих обстрілів, від ракет із Харківщини, як іде, я бачу, але воно буде розсіюватись і в зовсім-зовсім мінімальній кількості буде долітати.

І якась іде фігура церковна, священнослужитель, але він не в Україн,і це за кордоном. Від нього якесь буде рішення, розмова цікава. За кордоном домовлялись, ніби мали домовитись. Якась ненависть до України від нього.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Це Папа Римський?

Так, такий якийсь світлий одяг. Якийсь або візит має бути, або розмова. От-от, прямо бачу.

А з ким він має розмовляти? Із Зеленським?

Так, декілька, група людей. Очі навіть такі, нелюдський у нього погляд, він себе погано почуває. Як кара, ніби ми якась для нього нечисть, яку потрібно знищити.

Як повідомляв Знай.ua, Стелла заявила, що в Курській області росіяни щось дуже оберігають, але частково втратять.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла про техногенну катастрофу в росії.