Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ну, у Курську не так весело, як у Білгороді. У Білгороді буде більше кіпішу, у Курську трошки менше. Там буде вражене щось важливе, от на грані втрати. Вони так щось там оберігають. Що там є в тому Курську? Туди буде кинутий якийсь ресурс, який буде от буквально це захищати з усіх сил.

А що захищають росіяни в Курську? Що там такого цінного?

Випадає Туз пентаклів. Якийсь ресурс, може, завод якийсь важливий. Дуже щось важливе і воно буквально під пильним наглядом керівництва. Знаєте, що сказано? Не дай Боже, ви ото втратите. П'ятірка пентаклів – карта втрати. Бо це щось цінне. Ну, якийсь їхній ресурс, який дає ресурс і надалі. Можливо, це і станція атомна, не знаю, на картах не написано, але це дуже щось важливе.

А чи втратять вони цей ресурс?

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Вони частково втратять. Тут є Місяць, Помірність і Лицар жезлів. Тобто там буде щось, тому наголошено, увага туди, поміч туди, не дай Боже, щось відбудеться. Воно не зовсім, але якось частково може втратити свою здатність щось робити.

Як це вплине на події в Україні, на перебіг війни в Україні?

Туз кубків. Тобто це ми будемо чомусь радіти, це для нас вкрай добре. У них там перестане щось виготовлятися. Може, не в самому Курську, але це дає якийсь ресурс чомусь далі, і воно зупиниться. Це нам наближує перемогу. Якийсь великий військовий потенціал.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг повідомила, що в росії цього року буде справжня техногенна катастрофа, яка, очевидно, пов'язана з вибухом на атомній станції.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи справді в Криму буде спекотно, як обіцяв Буданов.