Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи чекати гучних викриттів, чи зможемо попередити якісь акти жахливі, терористичні?

Ну, інформація є про це, але дуже скудно, я скажу так. Для того, щоб багато що зробити, треба мати інформатора навколо і дуже глибоко. Це досить така серйозна робота, хоча над нею працює багато спеціалістів і багато людей.

Тим не менш, я не бачу такого щось мега. Ну, от проясниться ситуація якась, навіть перекриють якісь групи, але це, знову ж таки, поодинокі випадки, це не буде масово. Можливо, так, вони і зірвуть щось, тим паче, коригувальники, до речі, туди теж входять. Десь вони зірвуть ці плани, а десь не вийде.

Чого чекати? Ворог зараз планує масштабні масовані обстріли, але чи вдасться йому здійснити свої плани? Що в них зараз є в наявності? От давайте продивимося по літаках. Чи є у них зараз сила бомбити Україну? По дронах?

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

З літаками ситуація така для них складна. Тобто якась частина є, знову ж таки, у мене не пишеться ні марка, ні кількість. Тому літаки є, але їх не так багато, як їм би хотілося, по-перше. По-друге, вони бояться їх на аеродромах залишати, тому що розуміють, що на аеродром може прилетіти. І, тим не менш, вони дуже-дуже бояться, коли вилітають, того, що вони втрачають ці літаки. Тому я хочу так сказати: літаки є, але їм не достатньо тої кількості.

Що по дронах? Ну, от хтось їм поставляє або дрони, або запчастини. І ось долучилися іще дві країни. Тобто от по дронах таке враження, що вони поповнюють їх постійно. З дронами у них набагато краща ситуація, ніж із літаками.

Як повідомляв Знай.ua, Литовський заявив, що Польща так чи інакше втягнеться у нашу війну з росією, і російські ракети цьому посприяють.

Також Знай.ua писав про те, що Медіум розповіла, кому і навіщо був потрібен теракт у «Крокусі».