Про це він розповів в авторський програмі Геннадія Кірії «Увага: Кірія» для каналу my.ua.

«Вони повинні бути заборонені. Це однозначно. Я вважаю, що гральний бізнес - це скринька Пандори, яку ми відкрили ще й в умовах війни. Точніше не ми. «Батьківщина» категорично була проти відкриття грального бізнесу. Те, що зробили, на мій погляд, найбільша помилка, яка свідомо робилася тими, хто думав заробити на гральному бізнесі», - підкреслює Сергій Соболєв.

Окрім цього, додає він, є ще одна проблема – це медичний канабіс, які, як кажуть, допомагає боротися з болем. Як розповідає депутат, він бачив дослідження американців, що канабіноїди і канабіс не допомагають при хронічних болях. Принагідно гість програми згадує фільм «Американський гангстер» на реальних подіях, який показує наслідки виникнення потоків наркотиків.

Отож, стверджує депутат, відкриття грального бізнесу і дозвіл медичного канабісу – це дві найбільші злочинні дії, які приведуть до гірших наслідків.

«Я вважаю, що це є найстрашніший удар по нашій армії, по нашій боєздатності. Коли сьогодні, як ворони, кружляють навколо наших бійців і пропонують їм різноманітні послуги, чи то в гральному бізнесі у вигляді інтернет-казино, чи то у вигляді наркоти», - підсумовує Сергій Соболєв.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, які шанси, що Конгрес все ж таки виділить Україні 61 млрд доларів.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чому важливо продовжувати бити по НПЗ рф, попри позицію США.