Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

На думку експерта, поки всі країни позбираються на всі саміти і щось вирішать, мине багато часу, а нам потрібно зараз, щоб Україна залишилася Україною, а не стала чиєюсь провінцією. Тобто, пояснює він, це якщо йти за сценарієм колективного Півдня, бо його головний партнер по БРІКС – росія, і навряд він встане на бік України.

«Як араби, лідери арабських країн, арабські, ну, не політики, а, напевно, чиновники ставляться до України, як вони взагалі на побутовому рівні сприймають Україну? Не сприймають. Для них не існує України, не існує. Навіть пакистанці і індуси, які чітко одне одного розрізняють і кажуть, що Пакистан не – Індія, а Індія – не Пакистан, відмовляють Україні у праві бути Україною, а не росією», - розповідає Олександр Новохатський.

Так, констатує аналітик, умовно колективний Південь зберігає нейтралітет, але насправді ці країни залежать від зерна, яке вирощується на українських землях, і їм абсолютно байдуже, хто буде вирощувати, продавати і поставляти їм це зерно.

«Так якого дідька збирати цих мамані-бабуа в одному приміщенні у Швейцарі? Можете бути не згодні, подивитеся, що це пуста ідея, яка не призведе ні до чого. Результатом цього заходу буде те, що Зеленського визнають офіційно Наполеоном всія планети», - підсумовує Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сапронов розповів, як став ідентифікувати себе українцем і зрозумів, що росіяни – наші вороги.

Також Знай.ua писав про те, що Чаленко назвав мінуси децентралізації в Україні.