Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Хочу вам нагадати, що я говорив про те, що допомога 100% буде. І дуже багато скептиків писали, що нам мені допоможуть, допомоги не буде, це все… Я розумію, що це не відбулося, як ми цього хотіли би, у грудні, але це відбулося зараз. І ми побачили 310 голосів «за» у Нижній палаті, і я дуже радий», - зазначає Георгій Біркадзе.

Принагідно він розповідає, що якраз був у Вашингтоні цими днями, спілкувався із багатьма цікавими людьми і може запевнити, що Україну там дійсно підтримують. Також, додає експерт, він бачився із американцем, який працював у посольстві США в Україні, він так само запевняв, що Конгрес проголосує, це відбулося, і ми дійсно відчули підтримку Америки.

«Ми зустрічалися з великою кількістю конгресменів, які підтримували Україну. Були конгресмени, які не підтримували Україну, щоб ви зрозуміли, навіть демократи, так, був один демократ, він почав пояснювати, що не розуміє, що повинен говорити своєму електорату, виборцям, куди ми віддаємо стільки грошей. Але були республіканці, які нас підтримували, а особливо військові республіканці», - розповідає Георгій Біркадзе.

Окрім того, додає експерт, його сильно вразили американські військові ветерани, вони кажуть, що готові допомагати Україні, а він якраз і їздив у статусі радника Міністерства ветеранів, це було дійсно фантастично.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков пояснив, що не такий страшний російський наступ, як про нього говорять, вони все одно не просуваються проривами.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому конгресвумен Вікторія Спартц з українським походженням проти нас.