Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, зараз у соцмережах ми спостерігаємо бум хвилювань щодо кожного населеного пункту, щодо боїв на кожній вулиці, але це зайве, цим має займатися командування а не ми. Натомість, стверджує він, треба подивитися на мапу загалом, і тоді ми побачимо, що з середини жовтня 2023 року росіяни особливих успіхів на фронті не мають.

«Хто би що мені не казав, мене не переконають, що це успіх навіть такою ціною. Це не успіх такою ціною, це втрати. У нормальні історичні книжки і літературу це не ввійде як успіх і приклад для наслідування, тому що жодна нормальна держава не піде на те, щоби втрачати десятки, а потім сотні тисяч у боях місцевого значення, що робить росія», - пояснює Олександр Мусієнко.

Отож, констатує він, не можна перебільшувати значимість і заслуги ворога, тут навпаки потрібно концентруватися на успіхах ЗСУ, вони не дозволили фронту посипатися. Так, стверджує експерт, десь фронт відійшов, але фронт буде маневрувати, ситуація має бути гнучкою, і деколи командири вирішують відходити, але це зберігає життя бійців.

«Подивіться, як при цьому без допомоги США практично 4-5 місяців наші війська тримаються. Це ж теж факт. І завдають ворогові таких значних втрат, які відчутні, як би там не було. Ось це треба розуміти. Давайте дивитися на ситуацію більш глобально, а тактичні оперативні ланки залишимо командирам на місцях», - констатує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи вдасться США відмовити Китай співпрацювати з росією.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про природні лиха у росії.