Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи зможе ворог окупувати Одесу? Що чекає на ворога в Одесі?

Мрії, як це сказати, ілюзорні, мрії оманливі від початку. Дурень думкою багатіє, отак я вам скажу.

Я вже одеситів попереджала, що там усередині є ворог, є там заслані якісь, сидять у них, чекають якогось моменту. Це, до речі, вже вони (ред. – карти) який раз показують, ось щороку вони показують спробу втілити ці плани в життя. Тому будьте дуже уважними.

Ну, знову тут нічого нового. Тут треба перевірити російський патріархат в Одесі, вже багато разів я говорила, на Одещині чи щось пов'язане з підземеллями, катакомби, там десь щось може зберігатися у них там.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Тобто Одеса їм лише сниться. Дай Боже, щоб усе було по пасиву, є там засланий козачок.

Небезпека, знову показують церкви, монастирі або катакомби. Так, спроба розгойдати ситуацію, та, що була колись у вас там. Багато дезінформації, дуже багато на Одесу, зокрема прямо. Мабуть, те, що, знаєте, постійно пишуть, що, можливо, там підуть з того боку, з того, прямо з усіх боків. На початку не змогли пройти, то тепер начебто вони можуть.

Як повідомляв Знай.ua, Максимуза розповіла, кого ще НАБУ спіймає на схемах та корупції.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про природні лиха в росії.