Про це він розповів у програмі “Урядовий квартал”.

“Якщо ти політик, якщо ти представник народу, ти не маєш права купляти собі (коштовну нерухомість - Ред.), коли триває війна. Я вважаю, що патріотично налаштовані українці-бізнесмени повинні обов’язково вкладати гроші насамперед у свою країну”, - повідомив Георгій Біркадзе.

За словами експерта, якщо бізнесмени щось купують за кордоном, у цьому немає абсолютно нічого поганого. Як зазначив Георгій Біркадзе, проте до депутатів, прокурорів, міністрів, працівників СБУ, ДБР, суддів, коли вони купують дорогі квартири й автомобілі, справді виникають запитання.

“Я можу собі купувати все, що я захочу. Але мораль відіграє тут дуже важливу роль. Я можу сьогодні це робити чи ні. Я не пішов і не купив собі квартиру за 40 мільйонів”, - заявив Георгій Біркадзе.

Як писав раніше Знай.ua, воювати за гарячу воду більше не доведеться: як захистити свої права у сфері ЖКГ.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв про нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома.

https://www.youtube.com/live/w4wm8IhXwkc?si=2uugDWi4bVN--igI