Про це він розповів в авторській програмі Геннадія Кірія «Увага Кірія».

“Зараз ми вже бачимо великі черги біля ТЦК, ці черги можуть збільшитися в рази. Бо запуститься 60-ти денний термін за який громадяни повинні оновити свої дані. Питання друге - чи здатна держава забезпечити для всіх охочих обов’язкове проходження ВЛК?” - повідомив Василь Мокан.

За словами нардепа, для цього напливу людей держава просто фізично може не забезпечити сервісного і якісного обслуговування. Як зазначив Василь Мокан, у Верховній Раді вже паралельно зареєстрований інший законопроект, який передбачає штрафи у розмірі 25 тисяч гривень для фізичних осіб, хто цього не зробив.

“Вік з 27-ми до 25 був знижений ще попереднім законом, який президент майже рік не підписував. Реєстрацію в електронному кабінеті зробили добровільною і прибрали будь-які згадки про можливість використання цієї опції для надсилання електронних повісток”, - додав Василь Мокан.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру.

Також Знай.ua повідомляв, що додадуть від 23 до 47 гривень: кому запланована жалюгідна надбавка до пенсії.