Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Коли Макрон розповідає, що, ви подивіться, Китай не постачає товари подвійного призначенні, мені так і хочеться сказати: «Та йди ти до біса». От відверто. Тому що ми з вами знаємо, якщо сьогодні Китай би не постачав усі ці дрони, які вони мають, усі ці товари подвійного призначенні і дуже багато машинобудівельних станків, то нічого би не було у росії», - стверджує Георгій Біркадзе.

У підтвердження своїх слів він наводить цифри, адже сьогодні товарообіг між Китаєм і росіянами становить 270 млрд, і ми знаємо, що торгують вони дуже активно, показники гарні. Так, констатує експерт, останнім часом бачимо, що пішов тиск з боку США, але все одно це 270 млрд на рік.

Отож, переконаний він, треба розуміти, що Сі Цзіньпін робить свою справу і грає у свою гру. До того ж, додає експерт, треба розуміти, що ці візити до нерішучого Макрона, проросійських Сербії та Угорщини дуже вигідно покажуть на китайському телебаченні.

«Хочу вас запевнити, що, якщо було би бажання у Сі Цзіньпіна закінчити цю війну, це вже відбулось би. Але, на жаль, ми бачимо те, що бачимо», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" "Фронт затухне, полетять ракети": відомий астролог стривожив прогнозом на липень для України Кабмін ухвалив важливе рішення щодо пенсій українців: що буде з виплатами ПриватБанк почав блокувати карти пенсіонерів: хто потрапляє під удар
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чому росіяни передумали оголошувати Зеленського і Порошенко у розшук.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, хто більше допомагає Україні – Макрон чи Шольц.