Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи планують вони якісь провокації з боку білорусі?

Планують. Планують також тут. Тут, найімовірніше, чи підставити українські Збройні сили, тут маска… Щось якісь провокації – так. Але це більше схоже на той бік. Як підстава, тут нічого нового.

Чи вдасться їм реалізувати цю провокацію?

Подальший хід цієї провокації – дати можливість обстрілювати з боку білорусі Україну. Ось тут ця небезпека досі висить. Ось скільки вона висить… Щоб у них вийшла ця провокація… Розумієте, у цю провокацію ніхто не повірить, навіть якщо вони її зроблять. А ось небезпека обстрілів висить з боку білорусі.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Обстрілювати хочуть територію України на Чернігівщині, на Житомирщині чи вони хочуть гатити по Києву? Тому що з білорусі зазвичай гатятб саме по столиці.

Показує плани створити складність… Те, що не виходить реально досягти завдяки іншим обстрілам. Це може бути все, що пов'язане з водою, знаєте, вода, дамби, ось це. Це пов'язано з військовою структурою.

Наскільки це реально? Тут карта вибору. Все-таки є надія, що ми цього уникнемо, але водночас і велика небезпека.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що чекає росія після інавгурації путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чи виб'ють ЗСУ окупантів із Харківщини.