Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Твій прогноз особисто для Харкова на найближчий тиждень і для області, там, де зона бойових дій?

По-перше, ще більше брехні на найближчий тиждень навколо Харкова, області бойових дій, ще більше брехні, це перший момент. Повторення ситуації 2022 року я не бачу, тобто виходу військ рф на Циркуни, закріплення. На таку історію у мене випадає карта ностальгії перевернутою, ми не побачимо сценарію 2022 року, ми його не побачимо. Тобто до Харкова не долізуть.

У якому стані сам Харків? Сімка жезлів – агресивно-захисна позиція. Це іще один момент. Обстріли по місту, за область я взагалі мовчу, тому що область зараз повністю максимально під обстрілом, так і є. Обстріли по місту, але робота певна у нас іде… Давайте я так скажу – є чим гарантувати місту більшу безпеку, ніж було.

Ми в більш захищеній позиції, це треба розуміти. Загроза прильотів і атак на Харків є, але ми трохи більш у захищеній позиції, ніж були.

Популярні новини зараз
Ухилянтам пояснили, коли у них почнуть відбирати речі Абонентів "Київстар" поставлять перед вибором: це буде непросто Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня Чоловіків застерегли від помилки у ТЦК: читайте уважно
Показати ще

Я не питаю, коли, бо це питання дуже важке. Я тільки питаю, чи російські війська, які зараз заходять на територію Харківщини, лишаться там і створять сіру зону чи вийдуть з Харківщини, получивши по писку?

Так, вони будуть вибиті з території. Я так розумію, зараз ми їх отут от стопнули у певних рубежах, із того, що я бачу, зробили певне знесилення, наскільки це можливо. А далі у потрібний момент буде відсування назад.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що чекає росію після інавгурації путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, чи полетить ядерна зброя через територію України.