Український бренд енергетичних батончиків FIZI та Благодійний Фонд «Батальйон Волонтер» заколабилися заради благодійної ініціативи для допомоги ЗСУ. Компанія, очолювана Олександром Паньковецьким, передала партію протеїнових батончиків, які будуть доставлені на фронт.

Тепер українські захисники та захисниці 3-ї окремої танкової бригади та підрозділу ССО матимуть додаткові поживні снеки. І кожен шматочок FIZI надаватиме сили нашим військовим наближати українську перемогу.

“Завжди дуже сильно радію, коли передаємо щось військовим. Ми передаємо батончики для волонтерів з БФ «Батальйон Волонтер». Тому продукція точно піде хлопцям та дівчатам на фронт та, як мінімум, додасть емоцій, смаку, енергії. Волонтерством ми займаємося вже давно, від самого початку нашої роботи разом з нашими клієнтами”, - розповів засновник та власник компанії Олександр Паньковецький.

Популярні новини зараз
ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті «Замкнуте коло»: шаманка розповіла, що буде з мобілізацією і чи захистить бронь Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування
Показати ще

Протеїнові батончики FIZI - це поживний перекус без цукру, який містить в складі до 14 грам білка. Такі снеки швидко втамовують голод, дають заряд енергії та сил, а також містять комплекс корисних речовин.

Окрім того, батончики можуть довго зберігатися. Адже завдяки упаковці флоу-пак,свіжість та смак зберігаються до 9 місяців. А також важливо, що у весняно-літній період на фронт їдуть снеки без шоколаду, тому військові у найспекотніші дні матимуть змогу смачно підкріпитися.

До того ж продукт є веганськими. Оскільки на фронті часто виникає проблема з харчуванням військових, які є веганами або вегетаріанцями, то FIZI стануть чудовим доповненням до їхнього раціону.

“Сьогодні ми відкрили добрі стосунки з паном Олександром. Це, безпосередньо, можливість для наших військових мати протеїновий батончик та в потрібний ситуації підкріпитися, набратися енергії, щоб стримувати цього негідника-ворога. Ми зі свого боку робимо все можливе. Дякуємо Олександру за таку ініціативу”, - наголосив Бондарчук Ігор, волонтер, представник БФ «Батальон Волонтер».

Фішка компанії – це протеїнові батончики та волонтерство. Команда бренду постійно шукає нові шляхи для допомоги ЗСУ: доволі часто вони випускають благодійні батончики або організовують соціальні акції зі смаками, що вже є.

Ба більше, FIZI постійно проводить благодійну акцію. Завдяки їй, кожен може долучитися до підтримки українських військових. На сайті можна оплатити один або декілька батончиків Charity bar, клієнт їх не спробує, але компанія потроїть цю кількість та відправить на передову. За час існування благодійної ініціативи, воїнам вже було передано понад 20 000 батончиків.