Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Він дуже крутий політик, але я взагалі відчуваю, що Володимир Олександрович просто втомився. Якщо зараз закінчити війну, я впевнений, що другого терміну не буде, він не піде, йому не потрібно це. Послухайте, людина в історії вже, він там як герой. Ну, навіщо це йому потрібно? От навіщо?», - міркує Георгій Біркадзе.

Єдина небезпека тут, зазначає він, це питання з його наступником, хто може бути замість нього, і поки такого гідного кандидата немає. Отож, констатує експерт, треба шукати претендентів, але це може бути, наприклад, Буданов, він би його підтримав.

На його думку, наступним президентом України буде якийсь військовий, це здоровий глузд, а всі ці бабусі і дідусі, політичні старожили пройти не зможуть. Щодо Залужного, додає експерт, то навряд він зараз піде на вибори, йому це не потрібно.

«Дуже гарна пропозиція і Малюк, і Буданов. Ну, знаючи Василя Васильовича… Послухайте, Василю Васильовичу це не потрібно. Василю Васильовичу потрібно дати зброю, щоб він знищив росіян, от це його професія, і він це робить на 5+. Я його поважаю», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Закінчення війни вже близько – старець Діонісій обнадіяв українців пророцтвом Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список Банки посилять обмеження грошових переказів: навіть дрібні платежі доведеться пояснювати В Україні хочуть змінити систему соцдопомоги: на що розраховувати людям
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе назвав досягнення і провали 5-річного президентства Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чи могла загибель Раїсі бути вбивством.