Про це він розповів у своєму блозі.

«Хтось каже 5 років, хтось 7, хтось 9, хтось 3, хтось 6, хтось 2, що ця війна буде з росією. Але набагато менше голосів на Заході серед тих, хто каже, що цієї війни взагалі не буде. Тобто все ж таки більшість голосів говорять про те, що ця війна може бути, і до неї готуються. Ну, і це добре краще, готуватися до війни», - розповідає Олександр Мусієнко.

І тут, пояснює він, потрібно збільшувати виробництво зброї, інвестувати, підписувати контракти, нарощувати постачання, вивчати досвід російсько-української війни. І тут, в Україні, додає експерт, мають бути інструктори, радники, війська, вони мають за цим дивитися, а також брати в консультанти українців для того, щоби пояснювати, навчати, щоби це був спільний процес обміну.

«Мені не подобається, коли відривають і кажуть, що от агресія проти Європи буде, от путін нападе на країни НАТО, ЄС. Війна в Європі вже йде, і треба розуміти, що її можна зупинити, якщо Захід буде консолідований», - пояснює Олександр Мусієнко.

Але для цього, констатує він, потрібно ой як консолідуватись, тому що, як би там не було, росія дійсно налаштована на те, щоби виробляти, щоби озброювати, щоби продовжувати мілітаризацію і щоби продовжувати війну.

Популярні новини зараз
Чи доведеться чекати заморозків? З якої дати призначать субсидію, якщо подати заяву до 1 липня Списують гроші, навіть якщо вимкнено інтернет: українець попередив клієнтів Vodafone Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що потрібно ЗСУ для повної ізоляції Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, яку посаду готують Залужному після Лондона.