Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

За словами експерта, реальні суспільні настрої – це ті, що активні, які воюють, навіть якщо вони не на фронті. І зараз, додає він, у цієї частини населення йде якесь похмілля від патріотизму і від подій останнього часу, а це і відставка Залужного, і яйця по 17, і Резніков, та інше, тобто настрої досить похмурі.

«Частина з них готова боротися та померти, вони попрощалися вже з життям, чимала кількість цих людей. Вони готові, ось вони готові до останнього стояти, і вони готові до останнього рубатися, тому що ось такий у них меседж є, типу більше нікому», - зазначає Олександр Новохатський.

Це, констатує він, 25%, і якщо порахувати у цифрах, то нехай 6-6,5 млн, без жінок, дітей і пенсіонерів – нехай 1 мільйон точно буде. А ось проблеми з мобілізацією, пояснює експерт, виникають через те, що нею займаються не ті люди, не ті, що теж готові воювати і захищати країну. Тобто, зазначає він, йдеться про керівні посади, про чиновників, які сьогодні ухвалюють критично важливі рішення, це люди з іншої категорії, не активної, вони зайняті своєю корупцією, планами покинути Україну, а не тим, щоб захистити.

Популярні новини зараз
Світла немає, а вуличні ліхтарі сяють навіть вдень - столична влада пояснила причину Енергетики проводять рейди по домівках споживачів: кому загрожують серйозні проблеми Смартфони йдуть у минуле: молодь масово повертається до кнопочних телефонів У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова зробила розклад таро та розповіла, коли Україна відкриє кордон для чоловіків.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів, чи може російсько-українська війна закінчитися раптово.