Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Третій тиждень червня 2024 року. Досить складна ситуація може бути. Можуть застосовувати щось погане, це стосується Донецького напрямку.

Тобто якась зброя?

Так, щось спробувати застосувати. Тому що, знову ж таки, вони не матимуть успіху у просуванні ось так, як вони планують. Щоб зробити якийсь ривок… Тут ще може бути якийсь обхідний маневр. І тут все одно стримувальний фактор іде. І карта вибору. З гарного – карта вибору. Дай Боже, щоб у них взагалі нічого не вийшло, і щоб воно там у них все шарахнуло.

Протягом усього цього місяця Зеленському йде дуже велика небезпека. Спроба підставити його. Тут навіть більше йде не загроза відходу в інший світ, тому що вони це намагалися робити різними способами, а тут якась лиха підстава.

Популярні новини зараз
Плюс 570 грн щомісяця: в Україні пенсіонерам дозволили отримати "бонус" до основних виплат На Україну насувається епічна магнітна буря: триватиме 5 днів Пасажири вимагали "викинути" дитину з літака: їх підтримала навіть стюардеса - що сталося Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня
Показати ще

Таке враження, знаєте, виставити його в якомусь неприємному світлі. І над цим вони працюють. І тут навіть іде шляхом впливу на підсвідомість.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, коли буде закон про демобілізацію.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, яку посаду готують Залужному після Лондона.