Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Якби путін так не смикався, публічно ось ці свої блефи не давав ... А всім стало зрозуміло, що росія просто відчайдушно блефує, сил немає, ось просто немає сил. Ядерної війни не буде в історії з Україною, це ясно, оскільки Україна ж розкрила блеф», - наголошує Тарас Загородній.

Як він пояснює, Україна розкрила блеф росіян, коли не слухала всіх цих розповідей про те, що НПЗ – це, виявляється, громадянська інфраструктура, всі ці американські народні казки. Експерт зазначає, що Остін же – військова людина, він розумів, що це просто маячня, але, очевидно, такою була позиція частини адміністрації Байдена, його змусили.

Проте, констатує він, Україна не послухалася і продовжує бити по росії, завдяки цьому ми читаємо всі ці новини про пожежі, які ворог не може загасити, про прильоти по НПЗ, навіть в Адигеї вже не раз приліт.

«Ну, Україна зробила паузу на період, коли було голосування щодо цього пакету, і вдарили по станції виявлення ракетної загрози тричі. Теж крик, стогін, що ж ви робите і таке інше, а Україна розкрила блеф росії, розкрила ядерний блеф. І що тепер? І дотиснули удари по території росії вже західним озброєнням. І скільки вже? 2 тижні б’ємо. Питання – і що? Де ваша ядерна війна, де ваші ядерні гриби?», - підсумовує Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зеленін заявив, що вся історія росії просякнута знищенням національної ідентичності.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи можна припинити співпрацю росії з Північною Кореєю.