Про це він розповів на каналі “Особистість з Сергієм Дойком”.

“Будь-яка будівля, споруда не лише будується, але й експлуатується. Тобто будь-що, що ми отримуємо після будівельників, воно повинно бути в стані постійного догляду й експлуатації”, - повідомив Віктор Лещинський.

За словами експерта, за будь-якими об’єктами потрібен постійний догляд, щоб в ході експлуатації не сталося пошкоджень, обвалів чи руйнувань. Як повідомив Віктор Лещинський, експлуатація всіх інфраструктурних об’єктів вкрай важлива, і на це повинні також виділятися кошти.

“Якщо при будівництві колись були певні недопрацювання таких серйозних об’єктів, як, наприклад, метрополітен, треба було це враховувати, добудовувати, переобладнувати, здійснювати постійний моніторинг цих об’єктів”, - заявив Віктор Лещинський.

Популярні новини зараз
Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Українцям будуть по-новому виплачувати пенсії: що змінилось Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні
Показати ще

Як писав раніще Знай.ua, станції зачиняються і можна не встигнути: як працює київське метро під час повітряних тривог.

Також Знай.ua повідомляв, що комуналку платите, а борг з'являється: у "Нафтогазі" розповіли, звідки беруться магічні куби.