Про це він розповів у авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

«Я думаю, що за Трампа справи підуть швидше. Трамп – людина різка, робить багато дурниць, але цими своїми дурницями і змушує ситуацію змінюватися швидше», - розмірковує Сергій Дацюк.

За його словами, Трамп, очевидно, вже бачить себе в історії, але побачимо. До того ж, додає експерт, насправді в історії виявляється мало особистостей, там точно Рейган, але багато інших американських президентів там немає, їх згадують чисельним чином.

Щодо завершення війни з росією, зазначає гість програми, то постає питання, що вважати перемогою, особисто він нарахував 6 або 7 уявлень про нашу перемогу.

«На мій погляд перемоги як пред'явлення іншого світового світопроєкту в України не буде просто тому, що ми його не готуємо. У нас така можливість, зараз на нас дивиться весь світ, а ми намагаємося пред'являти лише свій національний егоїзм і нічого більше», - підсумовує Сергій Дацюк.

Популярні новини зараз
Штрафи за неявку у ТЦК можуть бути нескінченними: шлях до 160 тисяч – невеликий Старість – не аргумент: українцям після 60 років все одно доведеться йти в ТЦК Українцям підказали, як відмовитись від результатів ВЛК – важливі нюанси, про які не скажуть лікарі Можливо, це другий шанс: українським абітурієнтам змінили результати НМТ - остаточні бали можуть здивувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи справді Трамп готовий торгуватися з путіним за українські території.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, чи довго росіяни ще обстрілюватимуть Харків.