Про це він розповів у авторській програмі Валерія Савчука «Різні люди».

На думку філософа, якщо вважати, що Третя світова відбуватиметься з багатьма локальними вогнищами, у які буде втягнутий увесь світ, то вона вже почалася. Якщо рахувати ще Холодну війну, то це вже Четверта, якщо порахувати всі величезні війни, умовно Чингісхана, Олександра Македонського, Наполеона тощо, то вийде Шоста, Сьома, Восьма, тобто порахувати можна.

«Обмін ядерними ударами неминучий. Але мені хочеться вірити, що тотальної ядерної війни та ядерного знищення не буде. Мені хочеться вірити, що зрештою люди зупиняться на межі та спробують домовитися. Але обмін ядерними неминучий», - стверджує Сергій Дацюк.

Між ким будуть ці удари, міркує він, сказати важко, можливо, росія вдарить по Україні, можливо, Китай по Тайваню. За словами гостя програми, нехай Китай вважає Тайвань своєю територією, а росія – Україну, але ймовірність такого удару не є нульовою.

«Я сказав би так, як зараз прийнято говорити: добро обов'язково переможе зло, причому те, що переможе, те і буде добром», - підкреслює Сергій Дацюк.

Популярні новини зараз
Споживачам запровадили додаткову плату за опалення квартир: через що збільшаться платіжки Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують Пенсіонерам доплатять по 940 гривень, але є умови: хто отримає непогану надбавку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов заявив, що після отримання винищувачів F-16 ЗСУ зможуть зменшити загрози від російських КАБів.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, чи довго росіяни ще обстрілюватимуть Харків.