Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Які основні провокації росія готує вже на території Франції стосовно України?

Вони будуть пікетувати і розповідати, вони будуть кошмарити українських спортсменів, вони будуть писати про якісь них гидоту, будуть дестабілізувати. Будуть люди, які виходитимуть: «Ні війні! Заспокойте Україну! Віддайте вже території!».

Вони будуть готувати таке от: «Ми хочемо миру!». Ось вони показуватимуть, вони демонстративно відправлятимуть провокаторів, російських спортсменів із короваєм у кокошнику, напевно. Ще із серії: «Подивіться, ми ж брати!». Ось вони будуть показувати, що ми брати, які трохи посварилися. Ось це найприкріша провокація, коли тобі цинічно кажуть, що ми друзі, а це все для твого блага.

Як ти вважаєш, Олімпійські ігри і те, що відбуватиметься за лаштунками цих ігор, дуже змінить історію України сьогодні?

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Не так. Радше це обхідний маневр від чогось іншого, що насправді зараз готується. Пам'ятаєш фільм «Не дивись вгору»? Щоб люди не дивилися вгору, їм потрібно дати такі новини, які з'їдять 24 години їхнього часу.

Новини, які найбільше зжирають час, – це що? Ядерна зброя, епідемії, десь хтось масово загинув, і в тебе теж скоро буде погано. Коли людина перебуває в цьому болю, вона об'єктивної реальності не бачить. І ніби масова фінансова криза вже на підході.

Як повідомляв Знай.ua, Шатилович розповів, що найближчим часом відбуватиметься на Луганщині, Харківщині та Херсонщині.

Також Знай.ua писав про те, що Gaya назвала точки, де і між ким спалахне нова війна.