Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Раніше ми були аграрною країною-годувальницею, а зараз ми будемо зброярнею? Чи дійсно це так і що з того Україні?

Це частково так. В Україні вже почали виробляти зброю, і дійсно ця воєнна ситуація показала, що українці повинні мати свою зброю. Тобто кожна країна має мати захист. Але я не бачу, що в Україні буде саме зроблене суперпотокове виробництво зброї, воно буде, як і раніше, іти в різних країнах.

Але ось ця реальність, де війн в світі стає більше, дійсно велика, тому що світ зараз на трансформації, світ зараз на очищенні. І крім того, що я бачу катаклізми, бачу ще й інші воєнні ситуації. Особливо а дуже гостра ситуація буде стояти з Тайванем. Ось за Тайвань може початися війна якраз таки між Китаєм і Америкою.

Насправді ніяких секретів немає, все було зображено на щорічній обкладинці The Economist, де якраз у бік України летить пташка миру, голуб миру, а президент Америки і президент Китаю відвертаються один від одного, і відбувається падіння валют.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Тобто конфлікт між Китаєм і Америкою призводить до тотального обнулення фінансів усіх країн. Тобто це падіння і євро, і долара, і юаня. Тому так, це великий крах, це велика криза для всього людства, для всієї планети.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи буде можлива перемога Трампа на виборах у США на руку кремлю.

Також Знай.ua писав про те, що Довгань пояснила, чому на території України постійно відбуваються війни.