Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи прорахували у кремлі всі варіанти виборів у США?

Вони намагаються прорахувати. Розумієте, їх не влаштовує жоден кандидат, який зараз є загалом. Жоден. Вони хочуть якогось свого. Вони не хочуть того, що є, і тих, що прийдуть. Вони хочуть якогось свого.

А долю президента Америки вже вирішено в астральному плані? Відомо, хто очолить Америку?

Я дивилася, у мене по Трампу замах був, весь час перед цим карти показували на нього Десятку мечів, тобто що на нього буде замах. Його ще намагатимуться прибрати. І як він дійде до виборів, сказати важко. Або його просто приберуть фізично, або його відправлять кудись, ну, незрозуміло що. Але є спробою його позбутися.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Із Байденом теж, там дуже серйозні проблеми зі здоров'ям.

Тут перші карти кажуть, що кремль вкинув дуже великі гроші, щоб якогось кандидата впхнути чи… Ні, на сьогодні може бути все, що завгодно. Знову ж таки, можливо, чиясь смерть, на сьогоднішній момент сказати важко, ще може бути якийсь розвиток подій.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що чекає на Україну до вступу до НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Олександрова розповіла, чи ракети Storm Shadow полетять на москву.