Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Весь шлях України до НАТО пов'язаний із конфліктами, з бійками, з величезною кількістю пропаганди. Тобто зрозуміло, що зараз це не просто завдання – чи ввійде Україна до НАТО чи ні. Завдання, щоб росія залишила для себе буферну зону, скажімо, якоїсь для себе безпеки, якоїсь подушки, як вона собі уявляє.

І тому вона боротиметься за це всіма способами. І ці способи будуть не гарними та не приємними. Головне, що вони робитимуть, вони будуть використовувати підкуп, вони використовуватимуть шантаж, вони використовуватимуть дійсно афери, тобто якісь операції, у які втягують, і ці операції виявляються просто обманною пасткою. Тобто ось що намагатиметься зробити наш ворог.

Події слідуватимуть наступним чином: ця ситуація буде виправлена ​​і прийде до стабільності, і дійсно до того, що Україна може стати членом НАТО абсолютно реально. І це станеться вже за нового президента. Тобто, тут питання управління країни.

Справа в тому, що чинна влада не зможе довести Україну до НАТО. Тим паче, вона стикатиметься з величезними проблемами і саме з такими підприємствами, які втягуватимуть її у якийсь обман і у якісь розбрати. Тому все найкраще, що відбуватиметься в цьому питанні, відбуватиметься не раніше, ніж після того, як в Україні буде новий президент.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що росія отримала від Індії та Ірану.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш заявила, що НАТО ще не настільки рішуче, щоб ухвалити вступ України.