Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Іранський вантажний Іл-76 зробив посадку на аеродромі у Внукова, рейс Тегеран-москва. Чи ймовірно, що цей вантаж був військового призначення?

Там щось, що несе небезпеку у воді. Зараз дуже потрібно обережними бути і захищати дамби, станції, Дніпро… Мені іде інформація, що Дніпро, але не тільки.

Які річки більше за все, якщо подивитися на карті, небезпечні?

Вірус, хімія. А куди привезли?

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

У Внуково.

Будуть передавати в інше місце. Чомусь Білорусь іде, там у різні точки розвезуть.

Так само хочуть ще спробувати добити енергосистему України. Діти, десь поряд школа… Я просто, на жаль, бачу картинками. Це те місце, де неподалік такого сіруватого кольору навчальний заклад, і там закласти щось хочуть. Отруєння, теракти, отруєння води.

Чи може бути таке, що привезли якийсь вірус в ампулах?

Це такий вид якийсь дійсно біологічний для води, який буде використовуватись.

Його розробили в Ірані чи в іншій країні?

Ні, не в Ірані. Чомусь Індія йде, передача, індійська лабораторія.

Прем'єр-міністр Індії приїздив напередодні в москву. Чи може бути таке, що вони домовилися? Чи знає індійська сторона про те, що росія може отримати від них дуже сильну зброю?

Розмова про літаки, чи може Індія надати запчастини, частини для літаків на випадок, якщо у нас авіація буде випущена з території України. Тут пов'язано із Польщею, про щось із Польщею ми домовились…

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш заявила, що НАТО ще не настільки рішуче, щоби ухвалити вступ України.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн зробила розклад і повідомила, що росіяни готують теракт із власними дітьми, щоб звинуватити ЗСУ.