Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Напередодні багато політичних діячів кричали про мирний договір України та росії, про повне припинення вогню, Сі Цзіньпін про це заявляв. Але тепер усі лідери іноземних країн говорять про те, що про який мирний договір можна говорити після того, як путін вбиває дітей. Чи зміниться думка світу щодо переговорів?

Їм треба дуже підвісити війну в Україні було, дуже кремлю. І хтось там йшов на це, що, можливо, треба це… Вони змінюватимуть цей ракурс, вони йтимуть від цього. Зміниться, це справді.

Те, що вони зробили сьогодні, ну, вони про це дуже сильно пошкодують, дуже-дуже, вони навіть не уявляють, як вони про це пошкодують.

А коли росія відчує, що вона зробила велику помилку у тому, що зачепила дітей? Це буде у липні чи це буде до кінця літа? І чи буде наша помста?

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Ми про помсту не говоритимемо, тому що помста – це для слабких, це доля кремля, мстити завжди, вони ж завжди мстять за все. А відповідь така. Але вони відчують це, і це липень, можливо, навіть. І це не лише липень, це ще далі проміжок часу, коли вони відчують.

Але справа в тому, що це ж нелюди, це ж повні нелюди. Я ж говорила вже неодноразово, у них план і був до цього – підставити своїх дітей зокрема і сказати, що українські Збройні сили теж б'ють по їхніх дітях. Теракт щодо своїх дітей, так, готують, щоб звинуватити українські Збройні сили. Але зрозуміло, що їм ніхто не повірить.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг заявила, що страждати на Харків буде ще не довго.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про пастки: «Харківщина, Донеччина, Часів Яр – дуже складно».