Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Після ситуації про страждання, про безвихідь та про сильний вплив пропаганди, наступна карта, головна за розкладом показує, що у Харкові налагодиться ситуація завдяки заступництву, завдяки покровителям.

І ми знаємо, що неодноразово в розкладах як покровителі виступають західні партнери, це буде Америка або інші західні партнери. Тобто якась із країн, грубо кажучи, заступиться за це місто, якась із країн поставить умову росії вести переговори. Або ця якась із країн може дуже сильно зміцнити військову міць цього міста і справді створити вже нарешті цей залізний купол над багатостраждальною територією Харкова.

Але це у нас виходить третій етап. Тобто це зараз показав розклад, яка ситуація є і яка ситуація розвинеться у майбутньому. Але це майбутнє може настати, я так розумію, не раніше, ніж через 3 місяці. Буде допомога від покровителів, від могутніх країн, які матимуть змогу врегулювати військову ситуацію на цьому напрямі.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, чи приїжджав Орбан до Києва з амбіціями щодо Закарпаттям.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова попередила про пастки: «Харківщина, Донеччина, Годинник Яр – дуже складно».