Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Щодо самого саміту НАТО, ну, чесно… Я роздивлялася питання, НАТО жує соплі місцями. От чесно. Це не той вирішальний момент, який вони могли б собі дозволити насправді.

Найімовірніше, ми знову будемо чути про те, які ми класні кандидати у члени, і не більше того. Навряд чи ми зрушимо питання вступу до НАТО. Ну, правда, це на роки, я про це кажу роки півтора, що, друзі, ні, не буде вам членства в НАТО так швидко, як би нам всім хотілося.

А що хорошого ми отримаємо? Може, вони нам зброї насиплять?

Нам насиплять захисного, я вже це дивилася, і в мене знову випадає Колесо Фортуни. Знову зрушаться на нашу користь питання, які були спірними, які довгий час стояли на одному місці. Це, найімовірніше, питання інструкторів, якихось, наприклад, ракет, які Шольц не хотів давати, тепер прийдуть.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Зрушення оцієї тематики, тобто те, що мусолилося, щось захисне, ну, і не тільки захисне. Загалом ресурс нам дійсно передадуть, і грошовий ресурс, і військовий ресурс, це нам дадуть. Так, можливо, не так багато, як нам би хотілося, але підтримку у цьому ми певну отримаємо. Тобто свої певні плюси ми якісь отримаємо, але могли насправді і більше, а не оце все.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн зробила розклад і повідомила, що росіяни готують теракт із власними дітьми.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, хто допоможе захистити Харків.