Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Storm Shadow тепер буде Франція постачати. Чи дасть Франція добро на захист української території і руйнування об'єктів на рф?

Вони кажуть: «Захищайтеся у себе, збивайте ракети». Франція не дає дозволу, ставлять якісь питання, скажуть «ні». Офіційно згоди дано не буде, нема офіційної згоди, але через деякий час таємно скажуть: «Ви що хочете, те й робите. Ми вам дали зброю, ви можете, але ми вам офіційно не дозволяємо».

Тобто двояка ситуація. Це все одно, що я, наприклад, узяла кредит, пішла і купила собі хліба, а мені банк каже не купувати хліба, бо я взяла кредит на квартиру. Я говорю: «Так, звісно, я тільки на квартиру витрачаю». А що я роблю з цими грошима – моя справа. Та ж сама ситуація і тут, але офіційно вони не дають нам дозволу.

Чи будуть найближчим часом обстріли критичної інфраструктури? І чи погіршиться в нас ситуація з електроенергією?

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Так, будуть, це риторичне питання. Є таке прислів’я: «Хто на світі всіх миліший, і гарніший, і біліший? Риторичне питання, якщо дуло дивиться на ніс». Звісно. Тут та ж сама ситуація. Так, вони луплять. Чому ми вирішили, що, якщо вони сьогодні стріляють по наших атомних, то завтра не будуть? Вони будуть стріляти, просто інша справа, що ми збиваємо.

Дивимося, чи буде якесь влучання найближчим часом у критичну інфраструктуру? Так, буде летіти, будуть летіти якісь серйозні… Не шахеди, а якісь оці всякі модні ракети їхні будуть летіти. Воно не буде збито, але пошкоджено те, що відремонтували, воно пов'язане з водичкою. Ситуація повторення говорить про те, що летіти буде іще і іще раз, багато разів воно буде летіти, при цьому буде дуже масовано.

Як повідомляв Знай.ua, Ланг розповіла, що чекає на Україну до вступу у НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, що росія отримала від Індії та Ірану.