Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

По самій карті України видно, що будуть відбуватися саме на території України війни. Тому що Сатурн знаходиться у точному поєднанні з неподвижною зіркою Альтаїр, це енергія воїна сама по собі. Тобто це країна-воїн, якій постійно треба зберігати свою військову частину, зберігати козацький дух. Це ж завжди було на території України.

Роковою помилкою було здати всю зброю. Це прямо рокова помилка, через яку зараз відбуваються ці події. Україна – це енергія воїна, тут постійно треба бути готовими до нападу якихось сусідів, не лише росії, і не лише росія була ворогом усі попередні роки. Всі сусідні країни нападали на Україну.

Це треба розуміти, тому енергію воїна треба якраз таки підживлювати, щоб Україна завжди була з цим військовим устаткуванням, з обороною, ставити цілі, йти до них.

І, до того ж, хороша така новина, що тут якраз восени Плутон повністю перейде у знак Водолія, і залишиться там вже дуже надовго, близько на 20 років. Якраз це період змін, цифрових технологій, нових винаходів. І Україні треба буде теж вкладатися у ці винаходи, у нове оснащення.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бюн розповіла, чи буде можлива перемога Трампа на виборах у США на руку кремлю.

Також Знай.ua писав про те, що Александрова розповіла, чи полетять ракети Storm Shadow на москву.