Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, зараз виходить так, що Байден ще залишається президентом, Камала Гарріс – віцепрезидент і водночас кандидат у президенти, також вона обере собі віцепрезидента, і в результаті у дебатах їх буде троє проти Трампа та Джей Ді Венса.

«Раніше він (ред. – Трамп) критикував Байдена, а тепер має з таким самим успіхом Камалу Харріс. Але Трампу може відповідати Байден. Типу Трамп каже: «Камала Гарріс нічого не розуміє в економіці». Байден каже: «Вона чудово розуміє в економіці, у неї навіть тато - економіст з Ямайки». Ось так вони вдвох можуть збивати з пантелику Трампа. Я зараз це висловив для наочності просто, але фактично політтехнологічні методи таку гру дуже заохочують», - пояснює Михайло Шейтельман.

Також, розмірковує він, Трамп уже й так пройшов довгий шлях до президентства, він переміг кандидатуру від республіканців Ніккі Гейлі, переміг Байдена на дебатах, а тепер з'являється свіжа Камала Гарріс.

«Він уже стільки бився, він уже один раз переміг, а тепер йому треба перемагати наново. Тому кожен має свої переваги. Але я нічого не гарантую, я розповів вам про тактику, стратегію, ось цю гру. Я не кажу, що демократи робитимуть саме так, я не знаю, чи вийде у Камали Гарріс, чи не втратила вона кваліфікацію бійця за ці 4 роки. Вона була бійцем, але востаннє вона сама йшла на вибори до Сенату, 2016 рік, тобто 8 років тому», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн попередила про провокації росіян на Олімпійських іграх у Парижі.

Також Знай.ua писав про те, що Гаврилечко розповів, навіщо акциз на цукор у напоях.