Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, ЗСУ успішно вразили паром «Слов'янин» у порту «Кавказ», останній, який міг здійснювати залізничні переправи до окупованого Криму, і це, безумовно, удар по логістиці ворога. До того ж, додає він, ЗМІ уже повідомляють про паніку у Криму, про те, що росіяни переміщують величезну кількість барж для захисту мосту безпосередньо з води, вони остерігаються атаки надводних дронів, взагалі комбінованих атак.

«Ну, нехай бояться, ворог постійно має жити в страху, це теж психологічний пресинг, тиск, це дуже важливо насправді. Тому, я думаю, що, зрештою, міст не за горами, це було би логічно з точки зору блокування логістики до окупованого Криму», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Окрім цього, додає він, у росіян залишаються ще аеродроми, час від часу наші сили проводять успішні удари там, але агресор ще може розраховувати на те, що військово-транспортна авіація, якщо дуже потрібно, оперативно може здійснювати перельоти і доставляти вантажі, живу силу до окупованого Криму. Також, зазначає експерт, залишається дорога через Джанкой, недавно були так само прильоти там, але це сухопутний відрізок вздовж окупованого Півдня.

«Ось всі ці можливості треба відрізати. Паромна переправа, міст і аеродроми – це передусім те, що потрібно обривати. А далі, звичайно, вузлова станція Джанкой, коли ворог почне інтенсивно використовувати її, у той момент завдавати відповідні удари», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, як зробити з ухилянтів людей, які бажають захищати Україну.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів про початок захоплення росії з острова Великий Уссурійський.