Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, російський прем'єр-міністр Мішустін сказав, що кошти для створення прикордонного переходу між росією і Китаєм на цьому острові Великий Уссурійський у Хабаровському краї вже виділені. Тільки от цікаво, зауважує він, що там на картах взагалі немає прикордонного переходу.

«Якщо подивитися на китайські карти Baidu і Tencent, то острів просто позначений як китайський. Який прикордонний перехід? От вам і все. От і приклад того, як працює китайська політика. Поступово-поступово витісняти росію. Цей острів повністю буде китайським, зрештою, це ж питання часу, що Китай буде поглинати ось так клаптик за клаптиком, особливо Хабаровський край. Я думаю, що він уже належить більшою мірою Китаю», - пояснює Олександр Мусієнко.

Але, звичайно ж, констатує експерт, Мішустін кошти вже виділив, хай навіть це буде китайська територія, тому побудують віртуальний прикордонний перехід, кошти же взяти треба. Але загалом, стверджує він, значний рівень російської корупції нам буде тільки на користь.

«І далі просто буде поглинати росію внаслідок того, що путін буде торгувати російською територією, віддавати її по шматочках ось так Китаю в обмін на так звані плюшки, які він може отримати. Отак от, Великий Уссурійський вже китайський. Далі буде, я думаю, більше», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, чому насправді у ЗСУ така складна ситуація зі снарядами.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи є можливість призупинки бойових дій і виходу на мирний трек.