Про це він розповів у своєму блозі.

«Плани ворога. Отже, зараз вони можуть концентруватися на Сході, але, коли наростять сили, можуть взяти час на доукомплектування, перегрупування і підготовку можливих атак на Півдні. Це може відбутися у жовтні», - попереджає Олександр Мусієнко.

Як він пояснює, зрозуміло, що ворог буде зараз намагатися скористатись ситуацією, поки США активно пішли у виборчу кампанію, і будуть намагатися продемонструвати, що ЗСУ не змогли перехопити ініціативу на фронті, що вона за росіянами, а тому, мовляв, треба прислухатися до агресора, тиснути на Захід, щоб він тиснув на Україну, не давав зброю і примушував до поступок.

«Тому ворог може готувати на осінь такий передусім політико-пропагандистський наступ. Не треба забувати, що путін може зважитись на демонстраційні дії, тому що він же висунув ультиматум, хочу нагадати, щодо Херсону і Запоріжжя. Отже, не виключено, що під прицілом уваги ворога може бути саме Запорізький напрямок. Тут, правильно говорить головнокомандувач, готуємося і зміцнюємо оборону. Оборонні лінії будуються там доволі потужно, це демонстрували і медіа, Запорізьки напрямок особливо укріплюється, і Херсон», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сейраш розповіла, які переговори запропонує нам світ восени.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, як знищити логістику росіян в окупованому Криму.