Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Складно домовитись, складно донести нашу позицію, думку тому що її нав’язала росія. І тут не так все зразу буде просто довести, домовитись. Але Китай має види на Україну, і Китай не хоче, щоби Україна була зруйнована абсолютно, ні, тому що Україна – годівниця для Китаю.

І тут ще відкриваються шляхи, дороги. Україна дуже яскрава і, незважаючи на те, що невеличка країна, але дуже потужна у ресурсах. І Україна може постачати іншим країнам те, що їм вкрай необхідно.

Так, Китай, серйозні домовляння, не так все зразу буде відбуватись явно, все за кулісами, домовленості є, але ще ці домовленості будуть приховані. Подача не така, що вау, результат, а двояко, ніби як нейтралітет. Але для України дуже класно, що поїхали домовлятися з Китаєм.

Як надалі, ми можемо сподіватися, будуть покращуватися стосунки між Україною та Польщею?

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Будуть ще конфлікти, будуть ще підніматися питання, неузгоджені питання, які тягнуться і з минулого, і в майбутнє навіть на 10 років вперед. Ось, я бачу, ще якісь будуть домовленості. Так і буде фактично відбуватись, двояко, так і буде. Але все ж таки вони у потрібний час підтримують Україну однозначно. У головному питанні, у вирішальному питанні для нас, у ключовому, я би сказала, вони завжди будуть на нашому боці.

Як повідомляв Знай.ua, Гай розповіла, чи буде Україні ще загрожувати дефолт і кому він зашкодить найбільше.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, які переговори запропонує нам світ восени.