Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Все, що говорить Трамп під час виборів, – це передвиборча риторика. Він каже це тому, що цього хоче його виборець, йому потрібно розширювати контингент потенційних виборців, і для цього йому потрібні якісь зовні політичні моделі, які влаштовували б тих чи інших американців. Тому ключове, що Трамп говоритиме після можливої ​​перемоги 5 листопада цього року, а тоді він може сказати дуже багато чого, що не сподобається», - пояснює Олег Постернак.

А щодо справжнього плану Трампа щодо закінчення російсько-української війни, зазначає експерт, то він поки що не зрозумілий, адже все, що ми бачили, - це лише чужі ідеї і з чужих слів. Зокрема, нагадує він, якось наші медіа приписали думки Трампа плану його радника, і він чітко дав зрозуміти, що Трамп тут ні до чого, це не його думки і невідомо, чи погодиться він із ними.

Далі, продовжує гість програми, Орбан їздив до Трампа і начебто розповів нам щось від його імені, потім і Джонсон побачився з Трампом, після чого видав колонку в Daily Mail, але все це не означає, що сам Трамп має до цього відношення.

«Те, що Трамп казав, що він бомбами закидає Пекін та москву. Будемо це обговорювати? Все це – якась передвиборча мішура, яка ціни не має насправді. Передвиборні гасла ціни не мають, вони мають інше прикладне завдання», - підсумовує Олег Постернак.

Популярні новини зараз
Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Лещинський розповів, чи Україна перебудовуватиметься під землею з метою безпеки.

Також Знай.ua писав про те, що Корчинський розповів, чи Сирський збирається у політику.