Про це вона розповіла у програмі «Прогноз».

Зараз у людей війна, але дуже багато людей говорять, що справжня війна тільки починається. Люди звернулися з максимально примітивним питанням, і це було масово – коли люди будуть мати світло, коли закінчиться війна?

Світло не можуть дати. Якщо хтось дасть тобі світло, то це не твоє світло. Якщо хтось благословить тебе світлом, рано чи пізно свічка згасне. Якщо тобі подарували свічку, вона колись скінчиться. Люди, які приходять до тебе з примітивним запитом, коли закінчиться мука та почнеться рай, каже, не розуміють одного, що ось зараз був рай. Їхнє незнання було щастям.

Хочу спитати про майбутнє України. Усі зараз говорять про те, що це війна між добром та злом, що зараз Диявол злиться, що потрібні дитячі жертви, кров українців…

Ні, каже, це люди вигадали.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

Ваш погляд на війну в Україні.

Перед тим, як світ буде поділений на зони, він каже, за джерелами енергії, маленькі царі хочуть просто перегризти один одному горлянки, просто бонусом, бо вони всі один одного ненавиділи. Тож, каже, жодних жертв йому не треба, це люди хочуть більше грошей, більше влади, більше ресурсу, і через війну їх одержують.

Але ви теж масло у вогонь підливаєте спокусами?

Він показує їм те, що хочуть бачити, не те, що він їм дає. Тому що більшість із тих, хто зараз при владі, втратить її дуже скоро, і, звичайно ж, їм хочеться насолодитися.

А ті, хто розумніший, мають пророка. І що пророки говорять царям? Що залишилося трохи, і тобі доведеться бігти, і ти не зможеш забрати всі свої блага. І що вони зараз роблять? Як востаннє набивають кишені. А що буде згодом? Говорить, а потім буде дуже цікаво.

Як повідомляв Знай.ua, астролог Антон розповів, що буде з Україною у наступному солярі.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи Камала Гарріс допомагатиме Україні у разі своєї перемоги.