Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Камала Гарріс так само люто підтримуватиме Україну та позиції Америки в Україні?

Вони (ред. – карти) тут кажуть, що рано про це говорити, бо незрозуміло, чи братиме вона участь у самих ось уже виборах, які фінальний акорд. Незрозуміло тут, тож рано. Таке враження, що це така фігура неточна, але як варіант перехідна, що може бути інший як варіант. Незрозуміло, про неї рано говорити.

Я про Камалу Гарріс робила розклад. Вона, по-перше, дуже займається магією, чорною магією, якимись ритуалами. Вона давно вже хотіла, вона рвалася до влади. Вона дуже амбітна. Знаєте, це з тієї серії, коли вона може бути білою і пухнастою зараз, але якщо раптом щось вона почує і щось їй не сподобається, перетворюється на тигра, демона. Вона ось така, розумієте, вона суперечлива. З одного боку, вона диявол у спідниці, вона не така проста, як здається.

Чи домовилися обидві сторони, Трамп та Камала Гарріс з Україною?

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

До речі, за розкладами було, що всім суперникам Камали йде велика небезпека. Тобто вона використовує ось це своє. І Трампу, звісно, ​​насамперед.

Люті антагоністи, люта ненависть, особливо з боку жінки. Зробити все, щоби він не прийшов до влади. Я не бачу, щоб вони домовились.

Як повідомляв Знай.ua, Гнатюк зробила прогноз та повідомила, що до 1 вересня ми перебуваємо у негативному періоді.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, які будуть стосунки в України з Польщею та Китаєм.