Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Негативні транзити грядуть, і негативний період. Ми вже у нього ввійшли, і ввійшли дуже яскраво у мінусі. Період Юпітер-Сатурн-Раху почався у нас з 19 липня 2024 року і буде тривати до 1 вересня 2024 року.

Раху у нас пошкоджений у падінні. Раху – це демон, який несе і дає агресивні різкі зміни. Тут і руйнування, і багато всього негативного. І ми ввійшли у період Раху. Раху у нас перший дім включає – слава, популярність, але слава з мінусом, негативна, оскільки Раху пошкоджений.

Ввійшли на новині, що вбили Ірину Фаріон, яка була українською громадською і політичною діячкою, педагогом, викладачем. Це людина під впливом Юпітера, брахман, виходить, що вбили брахмана.

Юпітер якраз відповідає за справедливість, за закон, тобто багато у цей період ми почуємо про аморальні вчинки, про нечесність з боку влади, про щось найжахливіше. От вертають наших полонених навіть без внутрішніх органів, це просто от найбільший треш трешовий, що можна уявити. Це все іде під впливом Раху. Ми зараз ввійшли в такий період.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гай розповіла, чи буде Україні ще загрожувати дефолт і кому він зашкодить найбільше.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, які будуть відносини в України з Польщею і Китаєм.