Про це він розповів у своєму блозі.

«Це, до речі, дуже велика перемога чинної адміністрації США. Байден обіцяв, що Гершковича звільнять – його звільняють. Тим паче, видно, що чітко повертають громадян, які були важливі. Подивіться, скільки країн долучено, цього б точно не відбулося без такої сильної руки Сполучених Штатів, чинної адміністрації», - коментує Олександр Мусієнко.

До того ж, додає він, те, що Камала Гарріс і президент Байден зустрічали звільнених полонених на авіабазі, означає, що вони привертають до себе увагу, що вони тріумфують, це тріумф демократів, їхньої роботи. Тобто, пояснює експерт, якщо замах додав балів Трампу, то цей масштабний обмін додає балів саме Камалі Гарріс.

«Багато хто скаже про те, що тут щось є. Ну, над цим треба думати, але, повірте мені, це точно не про якусь big deal, велику угоду, яка обов'язково буде зараз означати потепління у відносинах США і росії. Хочу нагадати, що такі обміни відбувалися і в часи Холодної війни між Сполученими Штатами і Радянським Союзом. Але давайте визнаємо, чи означало це миттєве поліпшення відносин? Ні, це не означало миттєвого поліпшення відносин між цими країнами і не могло означати, тому що обміни – це обміни, політика – це політика», - пояснює Олександр Мусієнко.

З іншого боку, зауважує експерт, був цікавий момент, у Байдена запитали, чи є можливість після цієї угоди щодо обміну покращити відносини між США та росією, на що він відповів так: «Як сказала моя сестра, твої слова та Богові б у вуха».

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко пояснив, чому Україна офіційно не підтверджує отримання F-16.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, яке майбутнє нам прогнозує Люцифер.