Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Цікаве таке спостереження астрологічне: ретроградний Марс ще й у Раку, це знак його падіння. Тобто задача пропрацювати Марс, а це сила волі, якраз Марс за війну відповідає, за військових. Тобто переплітається те, що він взяв посаду – і почалась війна, тільки він взяв у свої руки – і коронавірус, він навіть не зміг керувати. Виходить, що саме у такий тяжкий період для України, переломний, коли середина Саде-Саті, коли згустилися хмари, він взяв цю країну.

Юпітер ретроградний, тобто відновити справедливість. Марс у падінні – військова ситуація. Недарма він взяв правління під час війни, це йде пропрацьовка Марса. Так, втримав позиції, не здав країну, оце йде пропрацьовочка Марсу, отак воно перекликається.

І в нього кармічна задача перед людьми. 5-ий дім – це діти, але президент вважається батьком, а ми його ніби дітьми. І кармічна задача перед дітьми, тобто перед людьми, перед українцями. Оце карта, він має виконати це завдання.

9-ий дім – це релігія. У нас же ж йде прокляття через релігію, через оту зміну, яка відбулася. І це положення досить часто показує, що людина може змінити релігію. Тобто значить, що при ньому теж іде духовний ріст, відділення пішло від московської церкви, це теж важливо. Тобто і тут ще такі задачі релігійні він теж вирішує.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова розповіла, що росіяни готуються застосовувати нові шахеди.

Також Знай.ua писав про те, що Фрейн розповіла, яке майбутнє нам прогнозує Люцифер.