Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, очевидно, що другий Саміт миру планується десь на кінець цього року, на листопад-грудень, із прив'язкою до виборів у США. З іншого боку, нагадує він, росія ж заявляє, що не збирається брати участь у жодному Саміті миру.

«Дивно, що наше керівництво продовжує наполягати на тому, що весь світ якимось чином змусить росію сісти за стіл переговорів. Я просто не бачу цих важелів впливу на росію. Навіть якщо переможе різка і дуже імпульсивна людина на ім'я Дональд Трамп, я не думаю, що путін раптом затремтить, злякається і виконає будь-який наказ Трампа, яким би він скандальним і одіозним не був», - розмірковує Павло Себастьянович.

На його думку, ця ситуація радше виллється у невелику бійку між США і росією, але навряд чи путін піде на поступки. Так, констатує експерт, у США велика перевага взагалі у всьому, але путін відчуває, що за його спиною ядерний арсенал, а тому не піддаватиметься на вплив ні Заходу, ні Сходу.

«Йому вже за 70, що йому втрачати? Йому не цікава ні економіка, ні життя росіян, нічого не цікаво. Він поставив собі якусь надмету – збирач земель російських – і цієї лінії дотримуватиметься. Тому єдиний шанс якимось чином зупинити війну – це зупинити російську армію на полі бою», - стверджує Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній заявив, що дипломатія – це добрі слова, а пістолет – це українська армія та удари по території росії.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чим оснащені наші перші винищувачі F-16.