Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«І останній чинник – це удари по території російської федерації. Тобто ми маємо розуміти, що дипломатія – це добрі слова, а пістолет – це українська армія та удари по території росії. А добрим словом та пістолетом можна досягти значно більше, ніж просто добрими словами», - стверджує Тарас Загородній.

Наприклад, зазначає він, удари по летовищу «Оленья» - це був пістолет, ми дістали стратегічний бомбардувальник на відстані 1800 км. До того ж, додає експерт, про це повідомила тоді Фінляндія, до кордону якої звідти всього 170 км.

«Тому ми повинні розуміти, що схилення росії все-таки до того формату, який необхідний, - це дипломатичний тиск, зокрема різних гравців, там Індія, Китай, США, плюс українська армія, плюс удари по енергетиці. Дивіться, як дрони СБУ вже просто утюжать енергетику. Ми щоранку прокидаємося і бачимо удар, ми вже це не помічаємо. Хоча на початку цього року для нас удари по НПЗ – це просто новина дня. А тепер у нас це просто поточна ситуація, питання – чому сьогодні зранку не було удару», - пояснює Тарас Загородній.

Тому, констатує експерт, це свідчить про те, що можливості України щодо перенесення війни на територію росії збільшилися, а також збільшилося виробництво дронів, які дають змогу вносити хаос у російську економіку, це НПЗ, енергетика, порти. Так що, підкреслює він, ніщо так не посилює слова дипломата, як ракети, дрони та армія, що стоять за ним.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи настало потепління між США та рф після обміну полоненими.

Також Знай.ua писав, що Фараджаллах назвав країну, яка може знищити російську економіку.