Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чернігівщина. Яка ситуація буде там?

Пролітати буде, але прямо таких страшних руйнувань поки що не бачу. Не бачу.

Хмельниччина, давайте до неї перейдемо.

Удар. І видно, що знову будуть накладати сильну магію на Україну, щоби скорити, здолати на восьмий місяць. Восьмого числа сильно вдарять магічними ритуалами.

Популярні новини зараз
Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів
Показати ще

От Хмельниччина обережно, тому що бачу руйнування, бачу жертви і бачу агресію, атаку. Будьте обережними. Восьме число цього місяця чи наступного неспокійно… Дуже неспокійно. Дійсно треба триматися, і будемо захищати енергетично зокрема.

А щодо Києва?

Київ, Київська область, будуть пролітати шахеди і ракети, але будуть відбивати. Я казала, що Київ дуже укріплять і будуть захищати. Знову дев'яте число, тринадцяте – будуть запускати у нічний час. Карта Страшного суду. Мирні громадяни – обережно. Таких страшних руйнувань, прямо трагічних подій масових поки що не бачу. Але в мене йде сигнал, що до свята, між святами, у цей період активно.

Серпень узагалі енергетично дуже потужний місяць. Цифра 8 дуже така… Люди, які народжуються восьмого місяця, дуже імпульсивні, вони неспокійні, вони дуже активні. Тому цей місяць нам потрібно пережити.

Як повідомляв Знай.ua, Романова попередила, що у серпні агресія на фронті буде зростати щодня.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, наскільки F-16 із новими ракетами допоможуть ЗСУ на фронті.