Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Оскільки ми перебуваємо напередодні мирних переговорів, хто б що не говорив, то завдання України – продемонструвати світові якісь певні, можливо, локальні успіхи, які мають психологічний, політичний, інформаційний підтекст. І ось усе, що відбувається сьогодні у Курську, а там близько Курчатов, а це атомна електростанція, все, що роблять наші ГУРівці, я вже про «Морозовськ» не говорю…», - розповідає Дмитро Співак.

Як він наголошує, бої йдуть уже на території російської федерації, і російська армія поки нічого зробити з цим не може, там близько АЕС, ГУР уже попрацювали на Тендровській косі, бомбардуємо аеродроми ворога. На думку експерта, це, звичайно, не дасть якийсь стратегічний вплив на ситуацію на фронті, але це демонструє світові, що система не працює, відповіді немає.

Тому, стверджує він, Україна демонструє світу, що треба закінчувати слухати ці ультиматуми та хотілки, а ЗСУ спокійно можуть перейти кордон та працювати по об'єктах вже на території росії.

«Світ це все бачить, світ це читає, світ це все чує. Весь світ затамувавши подих спостерігає за відповіддю росії, а у відповідь тиша. І не тому, що це добра воля, а тому, що зробити нічого не можуть», - підсумовує Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Левусь розповів, чому насправді Угорщина так лютує через санкції проти «Лукойлу».

Також Знай.ua писав про те, що Давидюк розповів, що не так із планом Трампа і що насправді він готує для росії.